2024. március 29. 13:11

KezdőlapNE VEDD ELNégy magyar páros a Mitropa szezonzárón 

Négy magyar páros a Mitropa szezonzárón 

-

A modern mezőnyben három, míg a historicban egy magyar páros áll rajthoz a Mitropa Kupa idei szezonzáróján, az olasz Bassano Rallyn. 

A Mitropa Kupa idei utolsó, kilencedik versenyét rendezik hétvégén Olaszországban. A Bassano Rallyn hét szakaszt, és 91.56 km-t kell a versenyzőknek teljesíteni, köztük négy magyar párosnak. 

A modern mezőnyben 15 páros áll rajthoz, akik a Mitropában értékelésre kerülnek, köztük László Zoltán és Balázs Zsolt László Ford Fiesta Rally3-mal, Juhász Csaba és Bencs Zoltán Péter Peugeot 208 Rally4-gyel, valamint Kovács “Puki” Zsolt és Csák Alex Citroen C2 R2 Max-szal.  

A Historic mezőnyben öten indulnak, köztük Mésziati és Bartos Gábor Lada 2101-gyel. 

A modern pontversenyt a már bajnok Hermann Gassner sen. vezeti 39 pont előnnyel René Noller és 47 ponttal ifj. Fekete László előtt. László Zoltán 35 ponttal Fekete mögött a negyedik, míg Klausz Kristóf 36 pont lemaradással az ötödik. 

A historic mezőnyben az olasz Paolo Lulli 5 pont előnnyel vezet honfitársa, Rino Muradore előtt, míg az osztrák Alfons Nothdurfter a harmadik 75 pont hátránnyal. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss