2024. április 26. 11:52

KezdőlapNE VEDD ELNagyszerű magyar eredmények a Mitropa szezonzárón 

Nagyszerű magyar eredmények a Mitropa szezonzárón 

-

Nagyszerű magyar eredmények születtek a Mitropa szezonzáró olasz versenyén, a Bassano Rallyn, ahol Juhász Csaba az ötödik, László Zoltán pedig a hatodik lett a modern autók között, míg a historic mezőnyben dobogón zárt Mésziati. 

A Bassano Rallyval zárult az idei Mitropa bajnokság, Olaszországban a modern autóval indulóknak hét, míg a historic mezőnynek hat szakaszt kelltt teljesíteni. 

A modern autók között a Mitropa értékelést a német Albert von Thurn und Taxis-Bernhard Ettel kettős nyerte honfitársaik a Stefan Göttig-Natalie Solbach-Schmidt, és a Hermann Gassner sen-Karin Thannhauser kettősök előtt. 

A magyar versenyzők közül itt Juhász Csaba és Bencs Zoltán az ötödik, míg László Zoltán és Balázs Zsolt a hatodik helyet szerezte meg. 

A historic mezőnyben kettős olasz siker született, Rino Muradore és Sonia Borghese nyert a Paolo Lulli-Alessio Sichi páros előtt. 

A harmadik helyet pedig Mésziati és Bartos Gábor szerezték meg az utolsó szakaszon megelőzve az osztrák Walther Stietka-Wolfgang Puff párost. 

Friss