2024. március 28. 10:28

KezdőlapNE VEDD ELÖt elnökségi taggal és egy alelnökkel indítja az új korszakot Szujó Zoltán

Öt elnökségi taggal és egy alelnökkel indítja az új korszakot Szujó Zoltán

-

Szujó Zoltán az „Új korszak a magyar autósportban” közösségi oldalon hozta nyilvánosságra, hogy a 2022. december 1-jén esedékes tisztújító közgyűlés után Szujó Zoltán az alábbi elnökségi tagok megválasztását javasolja a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség munkájának irányítására. 

Szujó Zoltán

Elnök
Televíziós újságíró, kommunikációs szakember. 11 éven át a hazai Forma-1-es közvetítések utazó riportere, majd további 7 éven keresztül vezető kommentátora. A TeleSport korábbi főszerkesztője. A HUMDA volt stratégiai tanácsadója.

Őry Tamás

Alelnök
A 2000-es évek elejétől a ralllyban dolgozott. Széles körű üzleti tapasztalatokat szerzett főként az IT biztonság területén. A ma már gyorsasági- és rallyversenyeket rendező, utánpótlás-neveléssel foglalkozó és promóterként működő TRP Hungary csoport ügyvezető igazgatója.

Az Elnökség tagjai

Gyulay Zsolt
Sikeres és tapasztalt sportvezető. Kétszeres olimpiai bajnok kajakos, a Magyar Olimpiai Bizottság jelenlegi elnöke. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatójaként a hazai autósport ikonikus helyszínét, valamint a gyorsasági autósportot is képviseli az elnökségben.

Kálmán Péter

Négyszeres magyar gokart-bajnok, számos nemzetközi verseny győztese és helyezettje. Több, mint 20 éve vezet sikeres versenycsapatot, nagy nemzetközi tapasztalattal és kiterjedt külföldi kapcsolatrendszerrel rendelkezik. A HUMDA Gokart Stratégia megalkotója és szakmai vezetője, az utánpótláskorú versenyzők mentora.

Korda Erik

30 éve tevékenykedik az autósportban. Versenyzőként, csapattulajdonosként ezer szállal kötődik a sportághoz, különösen a ralihoz, terepralihoz és ralikrossz szakágakhoz.

Rabócsi Tibor

A RabócsiRing Logisztika Zrt. közgazdász végzettségű vezérigazgatója és a RabócsiRing versenypálya tulajdonosa. Többszörös gokart és ralikrossz magyar bajnok, szerepelt a hazai rally bajnokság élmezőnyében is. 25 éves versenyrendezői tapasztalattal rendelkezik a gokart, ralikrossz és drift szakágakban.

Weingartner Balázs

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. elnök-vezérigazgatójaként rálát az autósport hazai és nemzetközi trendjeire, emellett a hazai autóipart és járműgyártást, illetve az ezekhez kapcsolódó területeket is képviseli.
Szujó Zoltán

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss