2024. április 25. 00:09

KezdőlapNE VEDD ELAlister McRae Subaruval tér vissza

Alister McRae Subaruval tér vissza

-

Alister McRae is meghívást kapott a Mitikus Autók Rallyjára, Colin McRae öccse egy Subaru Impreza 555-tel áll rajthoz az olasz rendezvényen. 

A május végén rendezendő Mitikus Autók Rallyján rajthoz áll Andreas Mikkelsen egy Skoda Fabia S2000-rel, valamint Marcus Grönholm is egy 2008-as Subaru Impreza WRC-vel, azonban egy másik Subaru legalább ennyire felkeltheti az érdeklődést, hiszen az A8-as Subaru Impreza 555-ben Alister McRae ül majd. 

“Örülök, hogy a szervezők meghívtak minket is a versenyre – mondta Alister McRae a Dirtfishnek. – Amikor egy 555-ös Subarut hall vagy lát az ember, lehetetlen nem mosolyogni. Ez a típus pedig igazán különleges családunk számára, hiszen bátyám, Colin egészen jól terelt egy ilyen autót.” 

Colin McRae 1995-ben egy Subaru Impreza 555-tel szerezte egyetlen vb címét. 

“1993-ban vezettem egy Prodrive féle Subaru Legacyt, azonban az A-csoportos autóval csak néhány versenyen indultam. Van valami különleges ezekben az autókban és már nagyon várom, hogy ott legyek az olasz versenyen.“ 

Alister McRae utoljára a tavalyi Goodwood fesztiválon vezetett négy versenyautót is, míg igazi versenyen utoljára ugyancsak a tavaly indult, a McRae Rally Challengen egy Hyundai Accent WRC-vel.  

A Mitikus Autók Rallyját május 26-27-én rendezik Varzi környékén. 

Friss