2024. március 28. 22:52

KezdőlapNE VEDD ELOlaszországba került az 500. Rally2-es Skoda

Olaszországba került az 500. Rally2-es Skoda

-

Hihetetlen mérföldkőhöz érkezett a Skoda Motorsport, tulajdonosra talált az 500. Rally2-es Fabia is. A kategóriában ezzel a cseh gyártó messze a legtöbb autót adta el. 

Az M-Sport tavaly márciusban ért el a 400. Rally2-es Ford eladásához, idén pedig a Skoda az 500. Rally2-es Fabia értékesítéséhez. A kategória két vezető gyártója a brit és cseh csapat, a Citroen, a Hyundai pedig messze elmarad mögöttük. 

Az 500. Skoda Fabia Rally2-es autó különleges festéssel került eladásra az olasz Delta Rally csapatnak. 

“Hihetetlen büszkeséggel tölti el a Skoda Motorsportot, hogy sikerült értékesíteni az 500. Rally2-es Fabiát is – mondta Lucie Bortová, a Skoda Motorsport ügyfélprogram-menedzsere. – Köszönet ennek a mérföldkőnek elérésében az összes ügyfelünknek.” 

“2017-ben kezdtünk Skoda Fabiákat bérbe adni ügyfeleink kérésére – mondta Riccardo Cappato, a Delta Rally csapat vezetője. – Gyorsan kiderült, hogy a Skodák nagyon megbízhatóak és gyorsak. Emellett a Skoda Motorsport hajlandó fantasztikus segítséget is nyújtani ügyfeleiknek, amivel folyamatosan a legjobb autót tudjuk adni versenyzőinknek. Mivel profi versenyzők mellett amatőrök is vannak csapatunkban, így fontos, hogy könnyen kezelhető autókat tudjunk nekik adni. Már alig várjuk, hogy az 500. Fabiát a WRC, ERC és Olasz Rally Bajnokságban is versenyeztessük.” 

Fotó: Skoda Motorsport

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss