2024. április 20. 07:37

KezdőlapNE VEDD ELKedvezményes nevezés a Nemzetközi Murva Kupa osztrák futamára

Kedvezményes nevezés a Nemzetközi Murva Kupa osztrák futamára

-

A Székesfehérvár Rally után az osztrák W4 Rallyval folytatódik a Nemzetközi Murva Kupa, a júniusi versenyre pedig kedvezményesen lehet nevezni. A sorozat azonban elvesztette két román futamát. 

A Székesfehérvár Rallyval indult a Pirelli Nemzetközi Murva Kupa, ahol a bajnoki értékelést László Martin és Berendi Dávid nyerte a Német Gábor – Adorján Szabolcs és az Osváth Péter – Apkó András kettősök előtt. 

A sorozat második futamára az osztrák W4 Rally keretein belül kerül sor, ahol a bajnokság szervezőinek sikerült elérni, hogy a murva értékelésben részvevők 200 euróval olcsóbban, 890 euróért nevezhetnek. 

A versenyt június 2-3. között rendezik, a nevezési határidő azonban május 22. 

Rossz hír is megjelent a sorozattal kapcsolatban, miszerint az eredetileg hat futamból álló bajnokság elvesztette két román versenyét, miután a román szövetség nem fogadta be a Nagyszeben Rallyt és Brassó Rallyt. 

A bajnokság így négy futamosra csökkent. 

A Pirelli Nemzetközi Murva Kupa naptára
2023. március 31-április 2. Székesfehérvár Rally
2023. június 2-3. W4 Rally (Ausztria)
2023.augusztus 4-6. Veszprém Rally
2023. december 2-3. Mikulás Rally


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss