2024. április 26. 20:04

KezdőlapNE VEDD ELLegendás versenyzők, legendás autók - Mitikus Autók Rallyja nevezési lista

Legendás versenyzők, legendás autók – Mitikus Autók Rallyja nevezési lista

-

A vártnál is több nevezés érkezett a Mitikus Autók Rallyjára, melyet hétvégén rendeznek az olasz Varzi környékén. A nevezési listán legendás versenyzők és autók is szerepelnek. 

Idén először rendezik meg a Mitikus Autók Rallyját pénteken és szombaton, a versenyre pedig 37 nevezés érkezett, ami több a vártnál és több helyet igényel, mint ami a varzi szervizparkban található. 

“Különleges versenyt szerettünk volna létrehozni és az is lesz – mondta Andrea Adamo a verseny szervezőinek tanácsadója a Dirtfishnek. – Fogalmam sincs, hogy ki fog nyerni, de azt hiszem, hogy mindenki, aki jelen lesz a rendezvényen. Nagyszerű versenyzők jönnek nagyszerű autókkal, akiket már látni, hallani is felér egy győzelemmel. A pályákon kívül, a szervizparkban is nagyszerű rendezvények várják az érdeklődőket. Örömmel jelentem be, hogy annak ellenére, hogy 35 autónak volt hely a szervizparkban, 37 nevezés érkezett.” 

A nevezők között szerepel Marcus Grönholm és Timo Rautiainen egy 2008-as Subaru Impreza WRC-vel, Alessandro Gino és Daniele Michi egy Citroen C3 WRC-vel, Andreas Mikkelsen és Torstein Eriksen egy S2000-as Skodával, Michele Tagliani és Erica Furlan egy S2000-es Fiattal. 

WRC-vel összesen négyen indulnak, a kétszeres világbajnok Grönholmon és Ginon kívül Xavier Baugnet Hyundai Accent WRC-vel, míg Charalambos Bousounis Ford Escort WRC-vel nevezett. 

A S2000-es autók között öten indulnak, S1600-os mezőnyben kilencen állnak rajthoz. 

A szervizparkban DJ-k szórakoztatják a nézőket, de meglehet hallgatni a Mitikus Autók hangjából készült összeállítást is. 

Friss