2024. május 02. 14:56

KezdőlapNE VEDD ELTörölték a Goodwood Fesztivál szombati programját

Törölték a Goodwood Fesztivál szombati programját

-

Ahogy a Mecsek Rally, úgy az angol goodwoodi sebességfesztivál szombati programját is befolyásolta a rossz időjárás. A szervezők a nagy szél miatt törölték a fesztivál szombati programjait. 

A Mecsek Rally péntek esti programját heves zivatar miatt kellett törölni, azonban az időjárás komolyan befolyásolta a goodwoodi sebességfesztivál programját is. 

A szervezők péntek este adtak ki közleményt, mely szerint a fesztivál szombati programjait törölték. 

“Mély sajnálattal döntöttünk úgy, hogy a Goodwood Festival of Speed holnapi (2023. július 15., szombat) programja nem kerül megrendezésre. A meteorológusokkal, egészségügyi és biztonsági szakértőkkel és más kulcsfontosságú felekkel folytatott konzultációt követően úgy döntöttünk, hogy lezárjuk az esemény helyszínét a fesztivál térségére kiadott erős szélriasztás miatt. 

A helyszíni biztonság a legmagasabb prioritásunk, és az előre jelzett erős szél komoly kockázatot jelent a különböző ideiglenes építményekre a helyszínen. Udvariasan megkérjük, hogy ne utazzon Goodwoodba és ne próbáljon belépni a rendezvény területére.” 

A közlemény szerint a programok vasárnap folytatódnak, a szombatra érvényes jeggyel rendelkezők számára pedig visszautalják a jegyárat. 

Friss