2024. április 15. 04:16

KezdőlapNE VEDD ELA korábbi olasz murva bajnokot legyőzve tudott nyerni László Martin Horvátországban

A korábbi olasz murva bajnokot legyőzve tudott nyerni László Martin Horvátországban

-

A Svéd Rally mellett érdemes volt figyelni a horvát Rally day Two Castles – Due Castelli nevű versenyre is, ahol László Martin tudott nyerni. 

László Martin Bán Viktorral, míg László Zoltán Begala Tamással az oldalán indult a murvás Rally day Two Castles – Due Castelli versenyen Horvátországban. 

A vasárnapi versenyen négy pályán nyolc gyorsaságit és 55.08 km versenytávot kellett teljesítenie a 110 nevezőnek, köztük a két magyar párosnak. 

A győzelmet végül László Martinék szerezték meg, akik a 2018-as olasz murva bajnokot, a Hyundaijal induló Mauro Trentint, valamint az ugyancsak olasz skodás Adriano Scalcant előtt tudtak az élen zárni Skodával. 

László Zoltán az abszolút nyolcadik helyen végzett. 

A pécsi páros következő versenye valószínűleg az Osztrák Rally Bajnokság második versenye, a Rebenland Rally lesz két hét múlva, mellyel kezdetét veszi az idei Mitropa Kupa bajnokság is. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss