2024. május 02. 22:07

KezdőlapNE VEDD EL2024-ben virtuálisan is lehet versenyezni a Mitropa Kupában

2024-ben virtuálisan is lehet versenyezni a Mitropa Kupában

-

Az olasz Seven Speed Racing Sim World és a Mitropa Kupa hivatalos szervezői közösen 2024-ben kiírják a virtuális Mitropa Kupát, melynek győztesei részt vehetnek a valódi bajnokság novemberi hivatalos díjátadóján. 

Az olasz Seven Speed Racing Sim World és a Mitropa Kupa szervezői 2024-ben elindítják a Virtuális Mitropa Kupa sorozatot a Richard Burns Rally Rallysimfans.hu pluginján keresztül. 

Ezáltal a szimulátor versenyzést kedvelők is részt vehetnek a világ egyik legrégibb bajnokságában, ráadásul a valódi pályákhoz hasonló gyorsaságikon és a valódi bajnokságban is elfogadott valósághű autókkal. 

16 gyorsasági és nagyon kevés összekötő a Mitropa Kupa szezonnyitóján

A Mitropa Kupa idén kilenc versenyből fog áll a valóságban, ezeket a versenyeket pedig Richard Burns Rallyban található 470-nél is több pálya segítségével igyekeznek majd virtuálisan is elkészíteni, hogy a szimulátor versenyzők hasonló kihívásokkal szembesüljenek, mint a valódi versenyzők. 

A virtuális bajnokság versenyeit a valódi versenyek után pár nappal lehet teljesíteni, a bajnokság legjobb versenyzői pedig lehetőséget kapnak arra, hogy a valódi bajnokság díjkiosztóján részt vegyenek novemberben, Bajorországban. 

Nevezési lehetőség

Friss