back to top
2024. október 23. 05:22

KezdőlapNE VEDD ELLászló Zoltán és Mang Huba is kiválóan áll a Mitropa Kupában a...

László Zoltán és Mang Huba is kiválóan áll a Mitropa Kupában a Mecsek Rally előtt

-

László Zoltán a Mitropa Kupa, míg Mang Huba a Historic Mitropa Kupa abszolút harmadik helyéről várhatja a Mecsek Rallyt. 

A Mitropa Kupa idén kilenc versenyből áll, a pécsi Mecsek Rallyt pedig a szezon ötödik futamaként rendezik meg. 

A Mitropa Kupa abszolút értékelését a pilóták között a német Philip Geipel vezeti a rekordbajnok Hermann Gassner sen. előtt, míg a harmadik helyen László Zoltán áll. A Mecsek Rallyt pedig ifj. Kanyik Antal várhatja még a legjobb 10-ből, ugyanakkor a tavalyi bajnok Hadik András Pécsett kiharcolhatja a legjobb 10 közé kerülést a bajnokságban egy jobb eredmény után. 

Csomós Mixi és Bútor Róbert is indul a Mecsek Rallyn – Nevezési listák

Az abszolút 2WD bajnokság pilótái között a szlovén Mark Skulj vezet, a német René Noller és Jonas Müller előtt, míg a pontverseny negyedik helyén ifj. Kanyik Antal várhatja a mecseki szerpentineket. Ebben a kategóriában Merencsics Árpád a hetedik, míg Kocsis Imre a kilencedik helyen áll. 

A Mitropa Club abszolút értékelését a pilóták között a német Martin Kainz vezeti, míg itt a magyar versenyzők közül Fischer Dániel a hatodik, Schuck János pedig a kilencedik. 

A 2WD Bajnokságban Schuck János a hatodik, Bencs Zoltán pedig a nyolcadik helyet foglalja el négy versenyt követően. 

Fotó: Béres „Unicum” Attila

A Historic Mitropa Kupában az osztrák Patrik Hochegger áll az élen honfitársát, Alois Nothdurftert megelőzve, míg Mang Huba a harmadik helyről várhatja a pécsi folytatást. 

A Mitropa Kupa állása 

A Mitropa Club állása 

A Historic Mitropa Kupa állása 

Friss