2024. március 29. 03:18

KezdőlapORBRally Cafe: Jó hírünk van!

Rally Cafe: Jó hírünk van!

-

Tisztelt olvasók, kedves barátaim!

Ezúttal jó hírrel jelentkezünk. Mint ahogyan azt sokan tudjátok, tavaly szeptemberben véget ért egy történet. 12 év után akkor adtuk ki utoljára nyomtatott újságunkat, a Rally Cafe Autósport Magazint. 

Azóta kerestük a lehetőséget, hogy a Rally Cafe által képviselt értéket és szellemiséget tovább vigyük. Ehhez a weboldalunk volt a legkézenfekvőbb megoldás, amely most a Truck Race Promotion csapatához csatlakozott és a pályaversenyzésre szakosodott Racingline.hu valamint a nem rég indult amerikai autósportos 500miles.hu testvéroldalakén működik tovább.

Ezzel a Rally Cafe olyan szakmai háttérhez jutott, amelyről, bátran állíthatom, hogy korábban álmodni sem mertünk. 

Nagy örömömre szolgál, hogy a Rallycafe.hu gyakorlatilag alapító tagja, Hund Gábor továbbra is erősíti a csapatot és hogy Tóth Róbert személyében egy nagyon rutinos újságíró csatlakozott hozzánk. 

Szintén örömmel jelenthetem be, hogy a Rally Cafe Autósport Magazin alapítótagja, és 12 éven keresztüli főszerkesztője, Mihályi Csaba is három hónap levél gereblyézés – állítólag angolul így hívják – után visszatér és a megújult weboldal főszerkesztője lesz. 

Az új felállás egyeben azt is jelenti, hogy nekem több időm lesz a versenyzéssel foglalkozni és gyakrabban láthattok a rallypályákon. Bár ez nem tudom, hogy mindenki számára jó hír-e. 

Örülök és nagyon büszke vagyok arra, hogy a Rally Cafe egy új, magasabb szintre lép és hogy továbbra is hírekkel szolgálhatunk szeretett sportágunk résztvevőinek és szurkolóinak. 

Maricsek Miklós
A Rally Café alapítója és társtulajdonosa


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss