2024. március 29. 12:09

KezdőlapORBOlvasóink szerint Vincze Feri nyeri a Dunakanyar Rallyt

Olvasóink szerint Vincze Feri nyeri a Dunakanyar Rallyt

-

Új idei győztes fogunk avatni a hétvégén az Országos Rallybajnokságban, miután az első két futamot megnyerő Mads Ostberg ezúttal nem áll rajthoz a Dunakanyar Rallyn. Nagy kérdés, hogy a magyar versenyzők közül ki fogja behúzni a győzelmet. Megkérdeztük olvasóinkat, ők kire tippelnek. Egyelőre Vincze Feri vezet.

Már a Rallycafe.hu Club Facebook oldalán elindított szavazás első pillanatában sokan adták le voksukat, a cikk írásakor közel ötszáz érvényes szavazat volt. Az első percekben Turán Frigyes vezetett, de hamar átvette az első helyet Vincze Feri, aki jelenleg 214 szavazattal áll az élen. Tehát olvasóink szerint ő nyeri a Dunakanyar Rallyt.

Turán Frigyes stabilan őrzi a második helyet 129 szavazattal, míg a Boldogkő Rallyn baleset miatt kieső, most bérautóval visszatérő Klausz Kristóf 45 szavazat alapján a harmadik. 

Az idei évben eddig nagyon biztató formát mutató Velenczei Ádám 24 szavazattal a negyedik helyen áll. 

Őket követi Tóth Gábor és Tóth Tibor, míg a Salgó Rallyn egy rövid ideig élen álló Bodolai László a hetedik. 

A szavazáson a Facebook irányelvei alapján csak a Rallycafe.hu Club tagjai vehetnek részt, de egy egyszerű jelentkezéssel bárki taggá válhat. 

Szavazni még itt lehet, így a verseny rajtjáig akár módosulhat is a sorrend az első három helyezett, Vincze Feri, Turán Frigyes és Klausz Kristóf között is. Vasárnap este pedig az is kiderül, jól tippeltek-e olvasóink. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss