2024. április 20. 12:02

KezdőlapORBOstbergnek 46% esélye van a győzelemre

Ostbergnek 46% esélye van a győzelemre

-

Legalábbis a Rallycafe.hu olvasói szerint. Mint minden ORB-futam előtt, most is megkérdeztük olvasóinkat, szerintük ki nyeri a soron következő versenyt, jelen esetben a Mecsek Rallyt. A végeredmény nem meglepő, Mads Ostberg győzelmére számítanak a legtöbben, de korántsem olyan fölényes az első helye a norvég versenyzőnek, mint gondolnánk.

Idén eddig veretlen Mads Ostberg a magyar bajnokságban, hiszen a Salgó és a Boldogkő Rallyt is megnyerte. A Dunakanyar Rallyn nem állt rajthoz, így a bajnokságban is elveszítette az első helyét. Ennek ellenére a Rallycafe.hu Club Facebook oldalon szavazó olvasóink 46%-a Ostberg győzelmet vár.

Idén eddig három második helyezéssel büszkélkedhet Vincze Ferenc, aki kétszer Ostberg, egyszer pedig Velenczei Ádám mögött volt a második leggyorsabb. Olvasóink 20%-a szerinte azonban most megtörik a jég és Ferike nyer.

A lista harmadik helyezettje némileg meglepő, hiszen 15% voksolt Bútor Robi győzelmére, aki a WRC-vel eleve nem nyerheti meg a versenyt, sőt, Robi már tavaly is minden alkalommal kiállt a verseny vége előtt. Ennek ellenére jelzésértékű, hogy ilyen sokan tippelnének az ő első helyére.

Az idén meglehetősen pechesen versenyez Turán Frigyes, akinek a tempójával eddig nem volt baj, mégis csak 10% szavazott az ő győzelmére.

A Dunakanyar Rallyn nagyon jó formában volt Velenczei Ádám, aki megszerezte ide első győzelmét, olvasóinknak azonban csak az 5%-a tippelt arra, hogy ezt a Mecsek Rallyn megismétli.

Szintén elég peches volt idén Klausz Kristóf, aki két versenyen is nullázott és a Mecsek Rallyn azzal a nem titkolt céllal áll rajthoz, hogy egy jóízű autózással visszaszerezze év eleji formáját. Ennek ellenére olvasóink 2%-a az ő sikerére tippel.

A szavazatok állását a Rallycafe.hu Facebook oldalán lehet megtekinteni, és a Rallycafe.hu Club Facebook oldalon lehet szavazni.

 

 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss