2024. április 19. 12:32

KezdőlapORBFoczkó és Vizelli: Szakaszgyőzelem után jött a feketeleves 

Foczkó és Vizelli: Szakaszgyőzelem után jött a feketeleves 

-

Foczkó Ákos és Madarász Szabolcs két futamgyőzelem után a Mecsek Rallyn is nagyon jól kezdett, versenyük azonban nagyon hamar véget is ért a Mitsubishi Lancer Evo X-zel. 

Foczkó Ákos és Madarász Szabolcs a Boldogkő Rallyn és a váci Dunakanyar Rallyn is meg tudta nyerni az ORC értékelést, és a Mecsekben is nagyon jól kezdett, hiszen az első Trefortpuszta–Hatos szakaszon a legjobb időt autózta. 

A mitsubishis páros márkatársaikat Rongits Attilát és Hannus Lászlót 1,6, Galgóczi Norbertet és Turai Istvánt pedig 12,6 másodperccel előzte meg. 

A folytatás azonban nem várt fordulatot hozott, ugyanis a második szakaszt már nem tudta befejezni a Korda Racing kettőse műszaki hiba miatt. 

Szomorú érdekesség, hogy a Korda Racing másik versenyzője, a Dunakanyar Rallyn szezonját kezdő Vizelli Károly számára is hasonlóan alakult a verseny. A ladás pilóta Tukacs Ákos navigálásával szakaszgyőzelemmel nyitott Pécsett, majd a gyorsaságin műszaki hiba miatt kiesett. 

Határ Attila és Éhn Dániel a Peugeot 306-tal pedig már 48,1 másodperccel vezette a P13-as kategóriát, azonban a a verseny utolsó előtti szakaszán ugyancsak műszaki hiba miatt ki esett és végül szomorúan térhetett vissza a Korda Racinghez.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss