2024. március 28. 17:59

KezdőlapORBDuen bejelentést tett

Duen bejelentést tett

-

Duen.hu – az oldal ami a magyar rally egyik mérföldköve már 1999 óta. A névadó Dudás Endre nélkül nem lehet elképzelni egy rallyversenyt, egy rallycross futamot vagy éppen egy drift hétvégét. Most újabb mérföldkőhöz érkezett az oldal, a hogyan továbbról beszélt a készítő.

Sokan vártuk aggódva Duen csütörtök esti videóját, amelyben Endre a hogyan továbbról beszélt. A legfontosabb, hogy a duen.hu tovább működik, sőt a háttérben készül az új weboldal is, ami már az ötödik változat 1999 óta. Sajnos egy fájó veszteséget is bejelentett Duen, a rallylive.hu eredményközlő oldal egy ideig nem fog működni.

Az új weboldal fejlesztéséhez, és a duen.hu működéséhez most a rally kedvelői is hozzátehetnek, vagy akár „csak” elismerve Dudás Endre munkáját, ezen az oldalon segíthetnek.

Duen! Köszönjük a munkádat! Megtiszteletetés, hogy együtt dolgozhatunk a hazai rallyért, ami biztosan más lenne, ha Te nem erre tetted volna fel az életed!

A TRP Hungary is csatlakozik a támogatókhoz, és kérjük olvasóinkat, hogy aki teheti csatlakozzon.

Köszönjük!


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:Duen

Friss