2024. április 23. 20:36

KezdőlapORBZsebe Gábor újabb lépést tett a bajnoki cím felé 

Zsebe Gábor újabb lépést tett a bajnoki cím felé 

-

Zsebe Gábor és Mohácsi László bár helyi versenyzőnek számított a Mediterrán Rallyn, azonban a Somogy-Árpádtető szakaszt még ők sem ismerték. Ami ellenére sikerült elérni a célokat és közel kerülni a bajnoki címhez. 

“Nagyon vártuk már a hazai versenyünket! – mondta Zsebe Gábor a Rallycafe.hu oldalnak. – Majdnem három hónapja nem ültem autóban már. A nevezési listát elnézve az első tízbe szerettünk volna végezni, ezért a második helyezéssel túlteljesítettük az elvárásokat. Kategóriában is a második helyen zártunk, ezzel sikerült növelnünk talán 15 pontra az előnyünket. Újabb lépést tettünk abba az irányba, hogy megnyerjük a kategóriánkban a bajnokságot. Remélem ez már Ózdon sikerül.” 

Pedig az időjárás nagyon megnehezítette a versenyzést… De nem a skodás párosnak! 

“Az időjárás számunkra szerintem jól alakult. Köztudott, hogy szeretek esőben versenyezni. Nagyon nehéz és fárasztó két napon vagyunk túl. Az eredményünkkel teljesen elégedett vagyok, mi vagyunk az első vesztesek! 🙂 Szóval második helyezettek. 

A páros bár ismeri a mecseki pályák nagy részét, azonban a Somogy-Árpádtető szakaszt még ők sem, ami ellenére éppen ezen a pályán tudtak szakaszt nyerni.  

“A somogyi pályát annyira nem ismertem, hogy itiner nélkül oda se találtam volna. Tetszett mind a három pálya, talán a pénteki Mecsek-kapu – Árpádtető volt a legjobb számomra. Köszönöm a szurkolóknak a biztatást, szurkolást a rossz idő ellenére is! A csapatomnak és a támogatóimnak pedig a segítséget! Találkozunk Ózdon és remélem, feltesszük az i-re a pontot!” 

Friss