2024. március 29. 16:53

KezdőlapORBKovács Antal: Ebben az autóban minden szakasz után mosolygunk 

Kovács Antal: Ebben az autóban minden szakasz után mosolygunk 

-

Kovács Antal és Istovics Gergő a Mediterrán Rally teszt mezőnyében állt rajthoz a vadonatúj Hyundai i20 N Rally2-vel, mely mindig jó kedvre deríti a párost. 

Nem volt könnyű dolguk a versenyzőknek a Mediterrán Rallyn a sok eső miatt. Sokan balesetet is szenvedtek a nehéz körülmények között. 

Kovács Antal és Istovics Gergő azonban egyre inkább megismeri a vadonatúj Hyundait, melyet most már esőben is ki tudtak próbálni. 

“Meglepően jól viselkedett az autó az esőben – mondta Kovács Antal a Rallycafe.hu oldalnak. – Jó beállításokat találtunk és versenyképesek voltunk egész hétvégén. Az autóval teljesen elégedett vagyok, mindenben a várakozásokon felül teljesít. Minden gyorsasági végén mosolygunk benne! Nekünk azonban még javítanunk kell a tempónkon bizonyos körülmények között. A hétvégén Árpádtető tetszett leginkább a szakaszok közül, mert az mindig a kedvencem volt.” 

A páros azonban nem sokat pihen, hiszen hamarosan már Horvátországban fognak versenyezni. 

“Legközelebb Porecben indulunk a jövő hét végén, mely a Horvát Rally Bajnokság hatodik futama lesz.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss