2024. március 28. 22:45

KezdőlapORBElmarad a hétvégi II. WATZ Rally

Elmarad a hétvégi II. WATZ Rally

-

Az utolsó pillanatban mondta le a szervező a II. WATZ Rally az Alexovics kupáért versenyt amely a Rally3 bajnokság hetedik futama lett volna október 2-án.

„Sajnálattal kell közölnünk, hogy a II. WATZ Rally az Alexovics kupa Rally3-as OB. futamunkat a vártnál alacsonyabb számú beérkezett nevezés miatt a kiírt 2022. október 1-2-i időpontban nem áll módunkban megrendezni, azt egy későbbi időpontra kell elhalasztanunk” – írja a közleményben Bognár Gábor, a renedzőbizottság vezetője.

A nevezési díjakat a szervezők 5 munkanapon belül visszautalják, a kellemetlenségért pedig elnézést kérnek mindenkitől.

A bajnokság hetedik versenyét a Mediterrán Rally után két héttel rendezték volna Guttamási és Fehárvárcsurgó között. A Rally3 mellett a JUST4FAN kategóriát várták a versenyre, de mindössze 40 nevezés érkezett a két kategóriában.

A szezonzáró verseny a Pálháza Rally lesz november 11-13-án.

A bajnokság már eldőlt 2022-ben, Zákányi János és Vidécz Zsolt lett az idei bajnok, de a harmadik helyért még komoly csata folyik.

Horváth
Fotó: Sári Péter

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss