2024. március 19. 03:48
KezdőlapORBHoffer Zsolt megint megcibálná a nagyok bajszát

Hoffer Zsolt megint megcibálná a nagyok bajszát

-

Hetedik alkalommal versenyez ebben az évben Hoffer Zsolt és Czézinger Kristóf. A Hungarian Police Rally Team párosa a megszokott Ford Fiesta Rally3-mal indul az Ózd Rallyn. A cél most is az, hogy a kis Fiestával megtréfáljanak egy-két R5-tel induló párost. 

Év elején a Salgón egy remek abszolút 11. hellyel kezdett a duó és a többi versenyen is sikerült az összetett élének a közelében autózniuk. A kategóriájuk sajnos foghíjas, Ózdon is egyedül lesznek a géposztályban, így újra a jó összetett eredmény lesz a cél.

Meszes és Rakacaszend között próbáltuk visszaszerezni a lendületet a hivatalos teszten. Lezárt útszakaszon, rendőri biztosítással, sportbírókkal zajlott a teszt, így a hitvallásunk, hogy mindig a biztonságra törekszünk az itt is megvalósult. A négy kilométeres gyorsaságin több csapattal közösen teszteltünk, és már az első kilométereken jók voltak az érzéseim. Utoljára a ZEG Rally Shown ültem az autóba, így szükség is volt erre a visszarázódásra” – mondta Hoffer Zsolt.

A ZEG Rally Shown a hatodik helyen végeztek, de ott nem az eredmény volt az elsődleges, főleg úgy, hogy a profi navigátor helyett a csapat partnereinek képviselői ültek a jobb egyben. Tétversenyen július végén szerepet utoljára a Hoffer – Czézinger kettős.

„Az alapvető célunk az lesz, hogy stabil minőségi autózással versenyezzünk és szórakoztassuk a nézőket is. Ha az R5-ös mezőny végével együtt tudunk menni és egy-kettőt meg is tudunk csípni, akkor már elégedettek leszünk” – fogalmazta meg a célt a versenyző, majd a kedvenc gyorsaságiját is elárulta.

Hoffer Mecsek
foto: Hungarian Police Rally Team

„A sátai szakaszt nagyon szeretem, az egyik kedvencem a magyar pályák között. Igaz, hogy nagyon fontos, hogy hogy helyezkedik az ember és mennyire vállalja el a kanyarokat, de ha ez jól megvan, akkor nagy élményt ad.”

A Hungarian Police Rally Team szokás szerint nem „csak” a versenycsapattal, hanem a közlekedésbiztonsági parkjukkal érkezik Ózdra is.

„Készültünk egy kis meglepetéssel is a hozzánk érkezőknek, főként a gyerekeknek, így mindenkit arra bíztatok, hogy látogasson el a szervizparkba is, és keresse fel a közlekedésbiztonsági parkunkat és a rally mellett a közlekedésbiztonsággal is ismerkedjen ezen a hétvégén” – mondta Hoffer Zsolt.

Fotó: Hungarian Police Rallye Team

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:Rallycafe

Friss