2024. március 19. 11:50
KezdőlapORBNagyon komoly munkával készült Vogel Adrienn és Maricsek Miklós Ózdra

Nagyon komoly munkával készült Vogel Adrienn és Maricsek Miklós Ózdra

-

Vogel Adrien és Maricsek Miklós másfél hónapja ült utoljára versenyautóban, ezért egy komoly teszttel készültek a hétvégi Ózd Rallyra.

A Roger Racing Team párosa legutóbb, augusztus utolsó hétvégéjén a Barum Rallyn versenyzett, de ott csergben hagyta őket a Peugeot 208. Most másik autóval indulnak a hétvégi Ózd Rallyn, a Peugeot Kupában, ahol 18 ponttal a negyedik helyen állnak a hét páros közül. A program pénteken délután három órakor kezdődik az ózdi stadionban a prológgal, majd szombaton három helyszínen összesen kilenc gyorsasági szakaszt teljesítenek a párosok. 

A Vogel-Maricsek duó szerdán egynapos teszttel készült a futamra. 

“Sikerült visszaszokni a Peugeot-ba, a végén már nagyon jól ment, de meglátjuk, ebből mi lesz elég a versenyre. Mikivel ez az első közös idényünk, mostanra monthatom, hogy jól összeszoktunk, remélhetőleg ezt majd az eredményeink is bizonyítják” – mondta Vogel Adrienn.

A rutinos rallypilótának számító Maricsek Miklós is egyre komfortosabban érzi magát a jobb egyben. 

“Jó döntés volt, hogy ezt az egy napot tesztelésre szántuk, habár lesz különbség a verseny pályái között, volt azért hasonlóság a most használt gyorsok és a hétvégi szakaszok között. Sokat dolgoztunk, folyamatosan adatokat elemeztünk, én innen, a navigátori ülésből ígérhetem, hogy gyorsak leszünk.”

Az Ózd Rallyra összesen 136 páros adta le nevezését.

Vogel
Fotó: Roger Racing Team

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss