2024. március 29. 10:25

KezdőlapORBA már Rally3-as bajnok Zákányi több okból sem hagyná ki a Pálháza Rallyt 

A már Rally3-as bajnok Zákányi több okból sem hagyná ki a Pálháza Rallyt 

-

Zákányi János és Vidécz Zsolt már korábban megnyerte a Rally3-as bajnokságot, ennek ellenére mindenképp indulni szerettek volna a Pálháza Rallyn. 

A Horváth Rally ASE versenyzői, Zákányi János és Vidécz Zsolt idén már hat futam után bebiztosították Rally3-as bajnoki címüket a Mediterrán Rallyn, ahol már szezonbeli ötödik futamát nyerte a ladás kettős. 

A szezonzáró Pálháza Rallyn így már tétnélkül autózhatnak, ennek ellenére nem szerették volna kihagyni és az eredmény sem másodlagos lesz.  

“A szezonzáró versenyen való indulásunknak több oka is van – mondta Zákányi János a Rallycafe.hu oldalnak. – Egyrészt az egyesületünk és jómagam is nagyon jó kapcsolatot ápolunk az északi rendezővel, Adamovits Márkkal. Szerintünk Márk színvonalas, jó rendezvényeket bonyolít le, nem beszélve a zempléni gyorsaságikról… Tehát ezen okokból semmiképp sem szerettük volna kihagyni az évadzáró futamot. Valóban tét nélkül indulunk, hisz a bajnoki cím meg van, de ettől függetlenül szeretnénk gyorsak és pontosak lenni, ahogy eddig is. Nem titok, nyerni megyünk! Természetesen tudjuk, hogy az ellenfelek erősek, a pályák és az időjárási viszonyok nehezek lesznek, de próbáljuk leküzdeni az akadályokat és a dobogó legfelső fokára állni. Köszönjük Szelepnek és a Horváth Rally Ase-nek, hogy lehetőséget biztosít az induláshoz!” 

A Pálháza Rallyn a Rally3-as mezőnyre vasárnap négy szakasz vár. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss