2024. április 20. 01:15

KezdőlapORBA szurkolók tervezhetik meg Turán Frigyes autójának festését

A szurkolók tervezhetik meg Turán Frigyes autójának festését

-

Turán Frigyes és Farnadi Ágnes idén is a Magyar Rally Bajnokság futamain áll rajthoz, a Volkswagen Polo GTI R5 festését azonban a szurkolók tervezhetik meg. 

Turán Frigyes és Farnadi Ágnes utoljára a tavalyi Ózd Rallyn indult a Volkswagen Polo GTI R5-tel, melyen azonban egy defekt következtében balesetet szenvedtek. Az autó azóta versenykész állapotba került, azonban a festése még kérdéses. 

Ezt a Turán Motorsport a szurkolók képzeletére bízza, csupán annyi a kikötés, hogy a legyen figyelembe véve az autó korábbi fehér-fekete-sárga színezése. 

A szurkolók március 1. 24 óráig küldhetik be elkészült terveiket, egy pályázó pedig több tervet is készíthet. 

A Turán Motorsport az elkészült terveket közösségi oldalán is közzé teszi, a tervek közül pedig a népszerű pilóta és navigátora választja ki a legjobbat. A nyertes pedig egy kör erejéig  Frici mellé is beülhet. 

A beérkezett tervek közül a szurkolók is megszavazhatják kedvencüket, a szavazók között pedig Turán Frigyes értékes motorsport relikviákat sorsol ki.

További részletek


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss