2024. április 25. 06:46

KezdőlapORBBencs Zoltán idén egy régi tervet valósít meg

Bencs Zoltán idén egy régi tervet valósít meg

-

Bencs Zoltán és Bencs Gábor tavaly második helyen zárta a Rally2-es kategóriájában, idén azonban új vizekre evez és egy régi tervet valósít meg Hondájával. 

Bencs Zoltán és Bencs Gábor 2022-ben az 5/RC3-as kategória második helyén zárt a Rally2-ben, a sikeres szereplést követően úgy döntött, hogy idén külföldi versenyeken méri össze tudását. 

Fotó: Sári Péter

“Régi tervünket próbáljuk megvalósítani idén, így külföldi futamokon állunk rajthoz – mondta Bencs Zoltán a RallyCafe.hu oldalnak. – A CEZ bajnoki futamokat részesítenénk előnyben, de a Mitropa Kupával is kacérkodunk. Azonban egyelőre még nem döntöttük el, hogy hol indulunk! Akármelyik bajnokság mellett is döntünk, elsőként csak a mezőny erejét mérjük fel, majd utána döntünk arról, hogy megcélzunk-e egy eredményt, vagy csak a versenyeket igyekszünk élvezni.” 

A hondás párosnál azonban csak a bajnokság változik, minden más marad változatlan. 

Fotó: Sári Péter

“Idén is a testvéremmel, Gáborral fogok versenyezni, valamint marad a Honda is, melyen elvégeztük a szokásos téli felújítást, fejlesztés nem történt rajta.” 

Bencsék annak ellenére, hogy nemzetközi mezőnyben folytatják, a Mecsek Rallyn várhatóan rajthoz állnak, mert az Mitropa és CEZ verseny is lesz. 

Fotó: Sári Péter

Friss