back to top
2024. július 27. 02:51

KezdőlapORBFóti Péter mindenkit megnyugtat, meggondolta magát

Fóti Péter mindenkit megnyugtat, meggondolta magát

-

Fóti Péter a tavalyi Rally3-as bajnokságban után elgondolkozott az autója eladásán, ám a 2023-as évben is minden marad változatlan.

Fóti Péter tavaly Kiskuti Adrián és Vörös Adrián navigálásával a Rally3-as bajnokság Lada A1.6 kategóriájának harmadik és a 6/RC4-es kategória a negyedik helyen zárt.

A ladás versenyző télen elgondolkozott autója eladásán, ám végül ezt nem teszi meg.

“Igen, volt olyan opció, hogy az autót eladnám, és inkább másban gondolkodtunk volna – mondta Fóti Péter a RallyCafe.hu oldalnak. – Végül azonban maradunk az autónál. Úgy gondolom, az élet nem azon szakaszában tartok, hogy más autóban gondolkodjak, valamint elég nagy feszültséget is okozott az autó eladásának a híre… Megnyugtatok mindenkit, az autó marad, csak elaludtam a hajamat… Az autót darabokra szedtük, átnéztünk rajta mindent. A cserére szorult alkatrészeket, cseréltük. Mindennel még nem vagyunk készen, de szombaton már gépkönyvezésre visszük. Van utána vissza egy két dolog még a futóműben, de hála Istennek nem vagyunk el késve sehonnan. Szeretném megköszönni a barátaimnak a segítséget az autó felkészítésében, és készülésében, mert ez nélkülük nem menne!”

Fotó: Sári Péter

Fóti Péter 2023-ban is az ORB3 versenyein áll rajthoz, azonban a teljes bajnokság még kérdéses számára.

“Idén is a ORB3-ban folytatjuk a szereplést. Tetszenek a versenyek, versenyhelyszínek és az elképzelés az egészről. Azt kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön jó rendezvényeket szervezni, jó hangulatban. Azt, hogy hol indulunk, nem tudom pontosan, minden apró követ megmozgatunk azért, hogy tudjunk menni egész évben, ahogy tavaly is, de ez jelenleg még képlékeny. Mecsek Rallyn a Széchenyi téren biztosan találkozunk!”

A piros Ladában idén Vörös Adrián foglalja el a Jobb1-et.

Fotó: Sári Péter

„Vörös Adrián marad a navigátorom idén is. Úgy gondolom jól tudunk együtt dolgozni az autóban, és azon kívül is, pontos, határozott, lelkes, valamint nem utolsó sorban ügyes is nagyon!”

A páros bízik benne, hogy az új szezon végén is dobogó közelben tud zárni.

“Eredményekről nehéz beszélni annak tudatában, hogy jelen pillanatban még nem tudom hogyan fog körvonalazódni pontosan az évünk. Szeretném, ha idén is ott állhatnánk az év végi dobogós helyek egyikén, ahogy tavaly ez sikerült. Célok és álmok vannak, talán mondhatom, hogy ez éltet! Dolgozunk ezért keményen, hogy sikerüljön elérni! Szeretném megköszönni a támogatóinknak, a családomnak, a barátoknak, és a páromnak, az egyesületünknek, hogy ennyire sokat segítettek, és segítenek!”

Fotó: Sári Péter

Friss