2024. április 26. 19:44

KezdőlapORBA maximumra hajt 2023-ban Ruszkai Attila

A maximumra hajt 2023-ban Ruszkai Attila

-

Ruszkai Attila és Bodnár Attila 2022-ben megnyerte az ORB2 Lada Kupáját, azonban ennél többre vágytak, ezért idén igyekeznek jobban teljesíteni.  

Ruszkai Attila és Bodnár Attila 2021-ben az ORB2 abszolút ötödik helyét, valamint a Lada Kupa második helyét szerezte meg, ezt követően pedig hasonló eredményekre pályáztak tavaly is. A ladás párosnak azonban meg kellett elégednie a Lada Kupa bajnoki címével, így nem volt teljesen boldog a 2022-es eredményekkel. 

Fotó: Sári Péter

“A téli felkészülés az elmaradt eredmények fájdalmainak kipihenésével kezdődött – mondta Bodnár Attila, Ruszkai Attila navigátora a RallyCafe.hu oldalnak. – Majd azon gyorsan túllendülve az autó idei évre történő felkészítésével folytatódott. Lassan a végére is érünk, igaz ez a téli pihenő kissé hosszúra sikerült, de reméljük megéri a várakozás.” 

Bodnár Attila örül is meg nem is az új versenynaptárnak. 

Fotó: Sári Péter

“A naptár elég későn került publikálásra, azonban új helyszíneket is tartalmaz. A tervezett hat verseny számomra kicsit kurta, de bízva az ígéretekben remélhetőleg annál több élményt és újdonságot fog nyújtani.” 

A ladás páros 2023-ban is marad a népszerű márkánál, de szeretnének a tavalyi eredményeken javítani. 

Fotó: Sári Péter

“Természetesen maradunk a jó öreg kereklámpásnál és az ORB2 mezőnyét fogjuk erősíteni. Teljes évadot tervezünk, igyekezve a lehető legtöbb pontot begyűjtve, minden értékelhető kategóriában előkelő helyen zárni az évet. Idén is mint, az előző években változatlan felállásban várjuk a szurkolókat a pályák szélén. Sok vidám hétvégével megajándékozva a kilátogatókat. Az idei év biztos más lesz, egyelőre még nem ismert, hogy kik indulnak a bajnokságban emiatt az eredménnyel is óvatosan kell számolni, de azért elmondhatom, hogy amennyiben a tavalyi eredmény megismétlődne, esetleg jobban sikerülne, már elégedettek is lehetünk.” 

Fotó: Sári Péter

Friss