2024. április 27. 05:25

KezdőlapORBKreicsi Bálint régi-új navigátorral folytathatja

Kreicsi Bálint régi-új navigátorral folytathatja

-

Kreicsi Bálint tavaly még Ivony Csabával állt rajthoz a Historic Bajnokság versenyein, idén azonban egy régi-új navigátorral folytathatja. 

“Az autóhoz nem nyúltunk a tél során – mondta Kreicsi Bálint a RallyCafe.hu oldalnak. – Kivéve a kipufogót, amit Ózdon elhagytunk, azonban hála Molnár Gabi sportbírónak, a Rescue-nak és a nézőknek, végül meg lett.” 

A BMW-s versenyző tavaly bár öt historic futamon is rajthoz állt és végül a D3-as kategória harmadik helyét szerezte meg, 2023-ban csak néhány versenyen indul. 

Fotó: Sári Péter

“Idén is az E21-es BMW-vel indulunk a Historic Bajnokságban. Bár rengeteg a kérdőjel az idei szezonnal kapcsolatban, de nagyon úgy tűnik, hogy csak néhány versenyre látogatunk el. Idén elsősorban a munkámra kell koncentrálnom, igy nincsenek komoly célkitűzések az idénnyel kapcsolatban, de ha elindulunk, továbbra is szeretnék jókat meccselni és a saját határainkat feszegetni. Ha ez jár némi kupával, az csak hab a tortán. Többnyire tetszik a versenynaptár, régóta vártam már az Esztergom környéki pályákat. A zempléni pályákat szintén szeretem, de ha ismét Nyíregyháza lesz a központ, akkor ismét kihagyom a sok etap miatt.” 

Kreicsi Bálint azonban az idei pár versenyen várhatóan régi-új navigátorral indulhat. 

“Tavaly Ivony Csabival versenyeztem, de neki elkészült a saját autója, amivel ORB2-es tervei vannak, úgyhogy, ha az egybe esik a Historic Bajnoksággal, akkor 2021 után ismét Lieszkovszky Gábor pattan be a jobb egybe.” 

Fotó: Sári Péter

Friss