2024. április 25. 17:49

KezdőlapORBFábián Donát új motorral és új navigátorral folytatja

Fábián Donát új motorral és új navigátorral folytatja

-

Fábián Donát tavaly az ORB2 Lada Kupa ötödik helyén zárta a szezont, az idei évre pedig egy új motort kap Ladája, melyben változik a navigátor személye is. 

Fábián Donát a tavalyi ORB2-es szezon végén egy győzelemmel a Lada Kupa ötödik helyét szerezte meg, idén pedig ismét ebben a kategóriában és bajnokságban áll rajthoz. 

“Idén is folytatjuk az ORB2-es szereplést – mondta Fábián Donát a RallyCafe.hu oldalnak. – A terv szerint minden versenyen elindulunk a Ladával, melynek felkészítése még zajlik, egy új motort is fog kapni. Kíváncsian várom, hogy milyen szakaszokon fogunk versenyezni azokon a helyszíneken, ahol már évek óta, vagy még soha nem volt bajnoki futam. Összességében tetszik az új versenynaptár. Nekünk kedvezőtlenebb Debrecenből elindulni a versenyeken a távolságok miatt, de az elmúlt években meg pont itt volt a versenyek többsége a keleti országrészben, úgyhogy nem panaszkodunk.”  

A Ladában azonban nemcsak a motor újul meg, új navigátor is foglal helyet a Jobb1-ben. 

“Madarász Szabi fogja diktálni az itinert az idei szezon során. Nem tiszta még a kép, hogy kik indulnak ebben a bajnokságban, így az erőviszonyokat sem tudjuk még. Ettől függetlenül szeretnék a mezőny elejében autózni, jókat csatázni és befejezni az összes versenyt. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik segítettek és segítenek jelenleg is, hogy tudjuk űzni ezt a sportot, a csapatomnak, akikre tényleg mindig számíthatok, a támogatóinknak!” 

Fotó: Sári Péter

Friss