2024. április 20. 03:49

KezdőlapORBFábián Lóránt az ORB2 dobogós helyeit veszi célba

Fábián Lóránt az ORB2 dobogós helyeit veszi célba

-

Fábián Lóránt az ORB3-as kategóriája negyedik helyét követően idén már az ORB2-ben szeretne dobogós pozíciókért harcolni a megújuló Renault Megane-nal. 

“Idén feljebb lépünk és az ORB2 P13-ads kategóriájában állunk rajthoz Ihász Lászlóval – árulta el Fábián Lóránt a RallyCafe.hu oldalnak. – Az autón technikailag kisebb finomításokat hajtottunk végre, illetve kapott egy sport kuplungot. Rendbe raktuk kívül, rá fért már egy új fényezés, valamint teljesen új lesz a dekor. Ebben nagyon sokat segített a navigátorom, amit ezúton is nagyon köszönök neki! Örülök, hogy szerepelnek új helyszínek a naptárban, ami szerintem pozitív. Azt viszont sajnálom, hogy csak egy déli verseny lesz.” 

A Renault-s páros a bajnokság váltás ellenére is szeretne kategóriája élmezőnyében harcolni, és reméli, hogy a tavalyi szezonnal ellentétben idén már nem hátráltatják technikai hibák. 

“Kategória dobogós helyért igyekszünk küzdeni, abszolútban pedig minél előrébb végezni. Meglátjuk, hogy sikerül. Szeretnék köszönetet mondani támogatóimnak és a kis csapatomnak a sok segítségért.” 

Az ORB2-es bajnokság április végén Esztergomban kezdődik, majd a Salgó Rally, Mecsek Rally, East Rally, Győr Rally és Miskolc Rally következik. 

Fotó: Bencze Richárd

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss