2024. április 20. 11:33

KezdőlapORBKrampek Nándor megismételné a tavalyi eredményeket

Krampek Nándor megismételné a tavalyi eredményeket

-

Krampek Nándor és testvére, Viktória tavaly kategóriája harmadik helyén zárt, amivel az idei ORB3-as szezonban is elégedett lenne. 

Krampek Nándor testvérével tavaly jó szezont zárt, hiszen a Rally3 P12-es kategóriájában a harmadik helyet szerezte meg. 

“A tavalyi szezon jól sikerült számunkra és az utolsó verseny után megkezdtük a teljes revíziót az autón – mondta Krampek Nándor a RallyCafe.hu oldalnak. – Izgatottan várjuk az idei szezont, amikor szinte minden verseny ismeretlen lesz számunkra az ORB3-ban. Nagyon szerettük a tavalyi évben, hogy jó légkör alakult ki körülöttünk és bízunk benne, hogy ebben az évben ez csak fokozódik. Reméljük sokan fogják látogatni a versenyeket, mert mindig mosolyt tudnak csalni az ember arcára!” 

A ladás páros szeretné legalább a tavalyi eredményeket megismételni. 

“Ha csak ugyanazt el tudnánk érni, mint múlt évben a kategóriánk harmadik helyével már mindketten boldogok lennénk, természetesen szeretnénk a lehető legjobb helyen végezni, amiért mindent meg is teszünk majd.” 

Fotó: Sári Péter

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss