2024. március 29. 16:25

KezdőlapORBPlesz Márk idén a nézőknek fog autózni

Plesz Márk idén a nézőknek fog autózni

-

Plesz Márk és Dombai Szabolcs tavaly második lett a Historic kategóriájában, idén azonban elsősorban a nézőket szeretné szórakoztatni. 

“Elég húzós éve volt tavaly a Green Motorsportnak – mondta Plesz Márk a RallyCafe.hu oldalnak. – Kis pihenést követően neki álltunk a két zöld Lada újjáépítésének, amikkel idén is a historic bajnokságban szeretnénk indulni, az egyikben Szabó Krisztián és Szabó Kitty, a másikban Dombai Szabolcs navigátorommal én foglalunk helyet. Készülőben van egy kereklámpás és egy historic VFTS is az A-csoportos autók mellett.” 

Plesz Márk bár kategóriája második helyén zárt tavaly a Historic Bajnokságban, idén úgy döntött, hogy csak a látványra helyezi a hangsúlyt. 

“Sok olyan verseny kapott helyet a naptárban, melyekre nagyon kíváncsi vagyok és sokat hallottam róluk. Éppen ezért szeretnénk elsősorban ezeket a versenyeket élvezni, így nem az eredményre fogunk hajtani, hanem a nézőknek szeretnénk autózni. Mivel a Historicban nagyon jó a közösség, maradunk itt. Év közben elképzelhető, hogy egy-egy verseny erejéig navigátort váltunk csapaton belül.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss