2024. április 20. 08:58

KezdőlapORBRanga Péter és Czakó Janek takarít a nyitó napon - Székesfehérvár Rally...

Ranga Péter és Czakó Janek takarít a nyitó napon – Székesfehérvár Rally 2023 Rajtlista

-

Szombaton négy murvás gyorsasági és egy városi szuperspeciál vár a Székesfehérvár Rally mezőnyére. A bajnokság nyitó napján Ranga Péter végzi a takarítást, az 56 fős mezőnyben.

Szombaton a Királyszentistváni és Kislőtéri gyorsaságikkal, valamint a székesfehérvári szuperspeciál szakasszal megkezdődik a HUMDA Magyar Országos Rally Bajnokság nyitó versenye, a Székesfehérvár Rally.

Székesfehérvár
Fotó: Sári Péter

A gyorsaságikat kétszer, míg a szuperspeciált egyszer, időmérés nélkül fogja teljesíteni az 56 párosból álló mezőny, melyben 16 Rally2-es autó, valamint egy WRC is indul.

A szombati szakaszokon Ranga Péter és Czakó Janek indul elsőként, míg a tavalyi bajnokság dobogóján záró Velenczei Ádám ás Vánsza Zsolt a kilencedik, Vincze Ferenc és új navigátora, Percze Nándor a 10. helyről rajtolhat. Előttük a visszatérő Hadik András és Kertész Krisztián vág neki a pályáknak, míg a Rally2-es mezőny közepén Bútor Róbert és Tagai Róbert a Citroen C3 WRC-vel indul.

Rajtlista

Fotó: Sári Péter

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss