2024. április 15. 05:55

KezdőlapORBKomoly csatában lett második Berta László

Komoly csatában lett második Berta László

-

Berta László és Császár László a második helyet szerezte meg a Székesfehérvár Rally mezőnyében a Peugeot Kupában, miután hatalmas csatát vívott Bertalan Mártonnal és Paizs Róberttel.

„Berta László a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Peugeot Kupában indult, ami tavalyihoz képest nagyon megerősödött, sok fiatal versenyző érkezett, talán mondhatjuk azt, hogy ez lett az ORB legerősebb kategóriája” – mondta Szabó Árpád, a PSZA Motorsport csapatkoordinátora a Székesfehérvár Rally után.

Fotó: Sári Péter

„Komoly csaták voltak és nagyon örülünk neki, hogy Laci idén is az élmezőnyben tudott autózni. Tavaly Hangodi Bendegúzzal vívott, most pedig Bertalan Márton jutott neki. Fej-fej mellett versenyeztek, hol Laci, hol pedig Marci volt a jobb, majd a végén 4,1 másodperccel maradtunk alul. Marcinak ezúton is gratulálni szeretnénk, nagyon ügyesen versenyzett. A csata a Salgó Rallyn biztosan folytatódik majd, ahol reméljük a többi induló is szerencsésebb lesz.”

Fotó: Sári Péter

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss