2024. április 19. 11:25

KezdőlapORBKorda Erik: Lassan nem lehet majd fogadni Angliában Vincze Feri második helyére...

Korda Erik: Lassan nem lehet majd fogadni Angliában Vincze Feri második helyére…

-

A Korda Racing csapattulajdonosa, Korda Erik szerint ennél jobb szezonkezdetet elképzelni sem tudott volna. A Székesfehérvár Rallyn nyújtott teljesítményre lehet majd alapozni, és bízik benne, hogy Vincze Feri egyszer már képes lesz elszakadni a szinte hozzá nőtt második helytől.

„A szavak helyett most ezen a hétvégén a tettek beszéltek – mondta Korda Erik csapattulajdonos. – Sajnos, azt tudomásul kell vennünk, hogy bárki hiányzik vagy indul egy versenyen, Feri képtelen elengedni a második helyet. Lassan megéljük, hogy az angol fogadóirodáknál már nem lehet majd rá fogadni… Viccet félretéve, akár a versenyt is megnyerhette volna, ha vasárnap nem neki kell takarítania a mezőny előtt. De ne legyünk telhetetlenek, egyszer minden sorozat megszakad, és Feri is felállhat majd az őt megillető helyre.

Fotó: Korda Racing

Ugyanakkor kárpótolt minket az a parádé, amit Hevesi István és Bottyán János bemutatott az ORC-ben. Ekkora fölénnyel nyerni egészen különleges teljesítmény, remélem, egész évben kitart majd a formájuk. Határ Attila és Éhn Dani először ment murván, és így is pontokat szereztek a 2WD-ben. Biztos vagyok benne, hogy aszfalton már visszatérnek a kategóriájuk legjobbjai közé” – mondta Korda Erik csapattulajdonos.

Fotó: Korda Racing

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss