2024. március 29. 15:08

KezdőlapORBSokan neveztek a Crumerum-Nyerges Rallyra

Sokan neveztek a Crumerum-Nyerges Rallyra

-

Megérkeztek a Crumerum-Nyerges Rally nevezési listái, minden kategóriában sok nevezés érkezett. Az ORB2 és ORB3ban több mint negyven, a Historicban közel 30 autó indul április 30-án.

Az ORB2-ben három előfutó és negyven páros nevezett, a lista itt elérhető. A másodosztály a Lábatlan – Bajna szakaszt kétszer teljesíti, a Tatabányai gyorsaságit háromszor, majd zárásként kétszer mennek végig a másik irányban az így már Bajna-Lábatlannak nevezett szakaszon.

Az ORB3-ban még többen lesznek, 49 páros adta le a nevezését, ez a lista itt böngészhető. A harmadosztály négy gyorsaságija a Lábatlan-Bajna és Tatabánya-Rugógyári út gyorsaságikon zajlik, mindkét pályán kétszer megy végig a mezőny.

A Historicban 29 páros indul, ifj. Érdi Tibor is indul a Sierrával. A táv az ORB2-höz hasonlóan nekik is 73.9 km. A Historic nevezési lista itt elérhető.

A teszt kategóriában Schubert István WRC-je lesz a legnagyobb látványosság, a Fiesta látványát nem lehet megunni. Összesen 14 autó lesz ebben a mezőnyben, előfutókkal és záróautóval együtt, és ők is hét gyorsaságiit teljesítenek.

Érdi Tibor
foto: Érdi Rallye Team

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss