2024. április 26. 20:27

KezdőlapORBA Nyerges Rally mindhárom mezőnyében jelen lesz a PSZA Motorsport csapata

A Nyerges Rally mindhárom mezőnyében jelen lesz a PSZA Motorsport csapata

-

Ott lesz a Crumerum-Nyerges Rally-n a PSZA Motorsport csapata is, ahol az ORB2 és ORB3-as mezőny mellett a Historic mezőny is belekezd az idei szezonba.

„Április utolsó hétvégéjén megkezdi a 2023-as szezonját az ORB2, ORB3 és Historic bajnokságok is. Természetesen csapatunk mindháromban szerepelteti magát, ahogyan a teszt mezőnyben is. Ez egy régi – új verseny, amin két klasszikus gyorsasági szakaszt rendeznek Lábatlan – Bajna és a Tatabánya – Rugógyári út oda – vissza irányba kell majd teljesíteni. Biztosan izgalmas lesz és jó csaták várhatók majd” – kezdte a beharangozóját Szabó Árpád, majd hozzátette.

Fotó: Sári Péter

„ORB2-be kicsit szegényesebb mezőnnyel érkezünk, mint a korábbi években, mert vannak, akik feljebb léptek, de olyanok is, akik nem indulnak idén, de így is lesz az élmezőnyben jó pár pilótánk, akikért szoríthatunk. ORB3-ban három párosunk indul, akik között vannak új versenyzők is, itt mindenki Ladával vág neki a szezonnyitó viadalnak. Historicban Szombathelyi Peti harcba viszi a piros VFTS-t, amit a social felületeinkről már ismerhetnek. Izgalom a tető fokára vág, bizakodunk, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk. Továbbá csak remélni tudjuk, hogy a Székesfehérvár Rallye után a többi bajnokság is méltó szezonnyitó futamon vehet részt.”

Fotó: Sári Péter

Friss