2024. április 20. 14:09

KezdőlapORBErős csapattal kezdi az ORB3-as szezont a Horvát Rally ASE

Erős csapattal kezdi az ORB3-as szezont a Horvát Rally ASE

-

Jó érzésekkel és nagy várakozással tekint a hétvégi ORB3-as szezonnyitó, a Crumerum-Nyerges Rallyra a Horváth Rallye ASE csapata. 

„ORB3-ban indítunk főleg párosokat, a mezőny elejében ott van Rácz Gábor – Szijártó Róbert duó, akiktől várhatjuk majd a jó eredményeket. Reményei szerint Zákányi Janika nyomdokaiba lépnek, de ott van a mezőnyben a Kapás János – Fenyvesi Péter duó is. Jani tavaly többször is megmutatta, vele is számolni kell. Szintén új a csapatban a Lipóczky Dániel – Motil Zoltán duó, ők egy BMW-vel riogatják majd a kategória társakat.

Fotó: Sári Péter

A sorban szerepel még a Borza Balázs – Kökényesdi-Pap Dániel duó neve is, akik egy Ladával indulnak és természetesen Buris István Móczik Kornél duó sem hiányozhat a rajtvonalról. Tavaly ők dobogón végeztek a kategóriában. Idénre erősödött a mezőny, de mi szeretnénk, ha folytatnák a jó szereplést” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter. „Novák Tomi majd csak Pécsen indul, viszont a Matics Mihály – Maricsek Miklós páros ott lesz a Teszt mezőnyében az új R4-es Mitsubishivel.” 

A Crumerum-Nyerges Rally programja szombaton az átvételekkel kezdődik majd, este ünnepélyes rajtceremóniát rendeznek Nyergesújfalun a Civilek Házánál, majd vasárnap Lábatlan – Bajna és Tatabánya – Rugógyári út gyorsasági szakaszokat rendeznek.

Fotó: Sári Péter

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss