2024. március 28. 11:26

KezdőlapORBCered sem maradt ki a Salgó Rallyról

Cered sem maradt ki a Salgó Rallyról

-

Cered és a Salgó Rally neve elválaszthatatlan egymástól. Az ikonikus gyorsasági most sem marad ki a programból, és 2023-ra az egyik defektveszélyes rész is megújul. 

Egyöntetűen világbajnoki színvonalú pályaként jellemzik a Zagyvaróna-Cered-Tótújfalu gyorsasági szakaszt a versenyzők. A klasszikus vonalvezetésű nagyon technikás gyorsasági sok tempós, dobálós részt tartalmaz. Ceredtől Tótújfalu irányába fordul a mezőny, ahol nagymértékű útjavítások után sokat javult az út minősége. A verseny leghosszabb, 16,3 kilométeres gyorsaságijának két nagyon rövid szakasza –Zagyvaróna után és Tótújfalu előtt – természetvédelmi terület, kérjük a nézőket, hogy ezt tartsák tiszteletben. Cereden kiépített nézői pont várja a szurkolókat.

A Zagyvaróna-Cered-Tótújfalu szakaszt szombaton mindegyik mezőny háromszor teljesíti, az első osztály 8:43.kor, 12:17-kor és 15:41-kor rajtol, az ORB2 10:43-kor, 14:17-kor és 17:41-kor kezdi meg a gyorsaságit, amely az utolsó körökben a verseny záró szakasza lesz.

kép: TRP Hungary

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss