2024. április 24. 19:46

KezdőlapORBJól szerepelnének a Gulf Racing versenyzői a Salgó Rallyn

Jól szerepelnének a Gulf Racing versenyzői a Salgó Rallyn

-

Két autóval vesz részt az idei második futamon a Gulf Racing Hungary csapata, a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó ORB2-ben, míg a Szilágyi Patrik – Érsek Krisztián páros ORC-ben indul. 

„A mai napon teszteltünk, ahol a kemény gumis beállításokat finomítottuk – mondta Strider Zoltán. – Azt gondolom a teszt jól sikerült és már nagyon várjuk az idei második ORB2-es futamot a Salgó Rallyt. Cered az egyik kedvenc gyorsaságim. Szorospatakon ebből az irányból még sosem mentem, ha eső lesz ez a szakasz biztosan nagyon érdekes lesz mindenki számára. Annak ellenére, hogy rövid mégis nagyon nehéz. Amivel kicsikét szkeptikus vagyok az, hogy csütörtökön van a pályabejárás a verseny pedig csak szombaton. Mivel az ORB1 pénteken megy rajta, ezért nem fogjuk látni, hogy milyen állapotban van. Dáviddal egész jól összeszoktunk, eddig két közös versenyünk volt és azt gondolom mindketten jól megoldottuk a problémákat, mindig higgadtak tudtunk maradni és ez számomra nagyon pozitív. Bízunk, a jó szereplésben majd meglátjuk mi lesz Salgótarjánban.” 

„Az előző hetekben változtattunk kicsit az autón, amit a mai napon ki tudtunk próbálni – mondta Szilágyi Patrik. – Az elmúlt versenyeken mindig hóban vagy éppen murván mentünk, most nagyon jó volt újra aszfalton vezetni. A fékünk nagyon jó lett reméljük, hogy többet ezzel nem lesz probléma. A szűk pálya kivételével az összes nagyon a BMW-nek való, Szorospatak is jó lehet, de látnom kell, mennyire van kigumizva. Végre sok nevező van a kategóriában, van sok BMW és már nagyon várjuk a versenyt. Remélhetőleg nem lesz technikai problémánk és jól tudunk szerepelni.” 

Fotó: Sári Péter

Friss