2024. március 28. 19:37

KezdőlapORBZoltán Kevin az ORB2 élén a Salgó Rally után

Zoltán Kevin az ORB2 élén a Salgó Rally után

-

Zoltán Kevin és Búzás Róbert nyerte a Salgó Rallyt az ORB2 mezőnyében, és sikerével a bajnokságban is átvette a vezetést Szetei Norbertet és Strider Zoltánt megelőzve. 

Zoltán Kevin és Búzás Róbert számára igazán jól indult az idei ORB2-es bajnokság, hiszen a Nyerges Rallyn második, majd a Salgó Rallyn – Fábián Donát és Madarász Szabolcs kizárása után – első helyen zártak a Citroennel, amivel már 60 pontot gyűjtöttek és vezetik a bajnokságot. 

Az abszolút értékelés második helyén Szetei Norbert és Tisch Gábor áll a Peugeot 208 R2-vel, akik a szezonnyitó harmadik helye után Salgótarjánban már második helyen értek célba, így 8 pont a hátrányuk a bajnokságban. 

A harmadik helyet két futam után Strider Zoltán és Borsfai Dávid foglalja el 15 pont hátránnyal ugyancsak R2-es Peugeot-val, akik a Nyerges Rallyn még negyedik, majd Salgótarjánban harmadik helyen zártak. 

A bajnokság állása

Fotó: MGR Images/Nagy Gábor Sándor

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss