2024. április 27. 16:41

KezdőlapORBNégy párossal indul a Horváth Rally Ase a Bakonya Rallyn

Négy párossal indul a Horváth Rally Ase a Bakonya Rallyn

-

Június második hétvégéjén, Bakonyán rendezik meg a rally spint bajnokság idei harmadik fordulóját, ami egyben a nyugati régió első futama is lesz, ahol a Horváth Rallye Ase több párost is indít.

„Mind rally sprintben, mind pedig mini sprintben indít az egyesületünk versenyzőket. Mini sprintben Pazaurek János az ex Mini Cooperünkkel indul és remélem, hogy jó időket fog autózni. A pályát ismeri már többször ment rajta és úgy gondolom, hogy ő győzelmi eséllyel szál majd harcba” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette.

Fotó: Sári Péter

„Teszt kategóriában Matics Mihály és Zejda Viki indulnak, ez számukra a Mecsek Rally tesztje lesz. Szintén itt megy majd Kovács Koko Roland is, aki hasonló szempontból vesz rész a futamon. Sprintben Nagy Balázsék a Suzukival fognak menni, ők mindig esélyesek a kategória megnyerésére. A pálya a klasszikus bakonyai lesz, amit oda – vissza irányban kell majd teljesíteni a párosoknak.”

A programban hét gyorsasági szakasz szerepel, négyszer Kővágótöttös irányból Bakonya felé, és háromszor vissza. Az első futam vasárnap reggel fél nyolckor kezdődik, a díjátadót este hatkor tervezik.

Fotó: Sári Péter

Friss