2024. április 27. 11:35

KezdőlapORBGyőzelmi reményekkel indul a Mecsek Rallyn a Gulf Racing csapata

Győzelmi reményekkel indul a Mecsek Rallyn a Gulf Racing csapata

-

A Mecsek Rallyn folytatódik az Országos Rally Bajnokság, ahol a Gulf Racing Hungary újra két párossal indul. Strider Zoltán – Borsfai Dávid ORB2-ben a Peugeot-val, míg Szilágyi Patrik – Kiskuti Adrián a BMW-vel ORC-ben harcol az eddig megszerzett pontok mennyiségének növeléséért. 

„Nagyon szeretek a Mecsekben versenyezni, sok jó emlékem származik onnan, a pályák is közel állnak a szívemhez és már maximálisan felkészülve várom a futamot – mondta Strider Zoltán. – Picit tudtam menni az autóval is, megpróbáltuk kiszűrni a jeladó problémát, amit úgy gondolok sikerült is. Jelenleg minden jól működik és igyekezni fogunk, hogy a pályafeldolgozás is jól menjen. A bajnokság erős, a kategóriánkban ismét sokan vagyunk, és már nagyon várjuk a futamot.” 

Szilágyi Patrik is nagyon készül, ez lesz a második pécsi versenye. Jelenleg az ORC élén áll, és szándéka, hogy ott is maradjon az elejében. 

„Ez lesz a második versenyünk a Mecsekben, az első jól sikerült, reméljük idén hasonló jóra számíthatunk – mondta Szilágyi Patrik. – A pályák tetszenek, jó ritmusban lehet rajtuk menni, az idei tempónkat szeretnénk átvinni a Mecsek lábához is. Erős a mezőny, sokkal erősebb, mint korábban, de jelenleg mi vezetjük a bajnokságot és nagyon keményen kell küzdenünk, hogy az élen is maradhassunk, ez azonban egy technikai sport, itt bármi megtörténhet. Újra népes a 2WD+ kategória is, remélhetőleg itt is lehet majd a jó eredményért küzdeni. Az autó készen van, maximálisan fel lett készítve és reméljük, a technikai problémák elkerülnek majd minket.”

Fotó: Sári Péter

Friss