2024. április 27. 09:31

KezdőlapORBKülönleges élményben lesz része Strider Zoltánnak a hazai versenyén

Különleges élményben lesz része Strider Zoltánnak a hazai versenyén

-

Az ORB2-es bajnokság éléről várja a hétvégi HRC East Rally-t Rally-t a Gulf Racing Hungary párosa a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó.

„Nevezzük ajándéknak” – kezdte a beszélgetést mosolyogva Strider Zoltán, aki az ORB2-es bajnokság vezető pozíciójából várja a hazai versenyét. „Ez jól összeállt erre a versenyre és tisztában vagyunk vele, hogy vannak nálunk gyorsabbak, de a leggyorsabb és egyben legmegbízhatóbb kombinációt mi hozzuk.

Fotó: Sári Péter

Először fordul ilyen az életemben elő, hogy egy komplett mezőny legelején tudunk menni, az pedig csak hab a tortán, hogy mindezt az otthoni versenyünkön tehetjük. Nagyon várjuk a hétvégét, ez egy új élmény lesz. A pályákat ismerem, sokat járok rajtuk nap, mint nap. Kaptunk már ígéretet, hogy majd jól el fognak minket verni itthon. Szeretnénk ott menni az elejében, de vannak más helyiek is, akik gyorsan mennek. Majd meglátjuk, mennyire tudják a többiek jól feldolgozni a pályákat, én mindenképpen nagy csatára számítok majd. Nagyon jó lesz újra átélni, hogy sok helyi drukkol majd nekünk, ez minden évben plusz motivációt ad. Mindenkinek szerencsés célba érést kívánok.”

A 2023-as Eger Rally-t szombaton és vasárnap rendezik, mindkét nap lesz program a Dobó téren és a város környéki utakon is.

Fotó: Sári Péter

Friss