2024. április 29. 07:21

KezdőlapORBNagy csatára számít a PSZA Motorsport Egerben

Nagy csatára számít a PSZA Motorsport Egerben

-

Újra beveszi Eger városát a PSZA Motorsport csapata, ahol a ORB2, az ORB3, a Historic bajnokságok mellett a teszt kategóriában is lesz versenyzőjük.

„Sokáig kérdőjel volt, hogy melyik város kapja meg a lehetőséget, de nagyon örülünk, hogy végül Egerre esett a választás, hiszen így idén sem marad ki Eger a rally körforgásából. A Dobó tér egy klasszikus rajt és célceremóniás rallys helyszín” – kezdte beharangozóját Szabó Árpád.

Fotó: Sári Péter

„Mind ORB2-ben, mind pedig ORB3-ban kiélezettek a küzdelmek, ezért biztosan jó csaták várhatók majd most is. Szombaton szuperspeciál szakasszal melegítenek a párosok, vasárnap pedig kezdetét veszi az egri csata. Klasszikus pályákon zajlik majd a küzdelem és mi már nagyon várjuk, hogy ott legyünk. Nagy hőségre lehet számítani, ez biztosan feladja majd a leckét mindenkinek. ORB2-ben Szetei Norbiék ismét a Citroennel indulnak, ami sajnos a Mecsek Rallyn nem tudta célba vinni a fiúkat, de reméljük, hogy most az autó a nyergesi formáját mutatja és Norbiék újra a bajnokság éléről várhatják majd a folytatást.

Fotó: Sári Péter

A bajnokságban ott lesznek még Endrődi Laciék, Furák Ádiék és Tellér Antiék is. Historicban sajnos Szombathelyi Petiék nem tudnak rajthoz állni, mivel a héten lezúduló eső miatt a munkahelyi elfoglaltság a rally elé került, ezért Zsolna Józsiék egyedüliként viszik a PSZA Motorsport csapatát. A teszt kategóriában Szabó Attila indul az Opel motoros Ladával. Eddig csak a Szilveszter Rallyn indult, ez lesz az első éles bevetése a kocsinak, ezért is megy a teszt mezőnyében. Az ORB3-ban is szép számban lesznek versenyzőink.”

Fotó: Sári Péter

Friss