2024. április 29. 15:32

KezdőlapORBMegfelelő felkészülés után jó veszprémi eredményekben bízik a PSZA Motorsport

Megfelelő felkészülés után jó veszprémi eredményekben bízik a PSZA Motorsport

-

A PSZA Motorsport a ceredi R-Cupon töltötte a múlt hétvégét, majd mentek murvára tesztelni, most pedig már Veszprémben várják az Országos Rally Bajnokság soron következő futamát.

„Az előző hétvégén csapatunk részt vett a ceredi R-Cup versenyen. A futam után sok pihenés nem jutott, hiszen már kedden murva tesztet tartottunk, így a hétfő az átépítésekről szólt. Zagyva Dorka, Zagyva Lali és Berta Laci is ott volt a teszten, ahol mindenki közel száz kilométert tudott menni. Jó volt az idő és a hangulat is, azt mondhatom egy nagyon sikeres teszt napot zártunk” – beszélt kicsit az elmúlt pár nap történéseiről Szabó Árpád, majd rátért a soron következő murvás futamra.

Fotó: Sári Péter

„Imádjuk a Veszprém Rallyt, hiszen ennek a murvás futamnak nagyon jó hangulata van. A korábbi évekhez képest most nem nagy hőségben, hanem változatos időben zajlik majd a küzdelem, ami mindenki számára megnehezíti majd a száguldást. Berta Laciék a Peugeot Kupa éléről kezdik meg a futamot. Mivel Ők neveztek a Murva Kupába is, bennük már egy W4 Rally-val több kilométer van, mint a többiekben. Most először fordul elő nálunk, hogy két Peugeot Kupás autónk lesz, hiszen Zagyva Dorka most debütál a kupában a 208 Rally4-gyel. A többi versenyzőnk is nagyon készül a futamra, Helembai Zsolt, Hinger Dávid és Tellér Anti is várja már, hogy újra autóba ülhessen.”

Fotó: Sári Péter

Friss