2024. április 29. 15:20

KezdőlapORBSzilágyi: Murván mindig nagy élmény menni!

Szilágyi: Murván mindig nagy élmény menni!

-

Négy pontos lemaradásban várja az idei második murvás futamot a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa a Szilágyi Patrik – Kiss Róbert duó.

„Túl vagyunk egy komolyabb teszten a Skoda Fabia RS-sel” – kezdte viccelődve a beszélgetést Szilágyi Patrik. „Igaz a kocsival Velenczei Ádi ment, de hasznos volt, a feelinget meghozta. Mi nem fogunk menni a verseny előtt, mert javában tart még az autó felkészítése, aminek az alját próbáltuk jól levédeni, ezzel is kiküszöbölve, ne lehessen műszaki hibánk.

Fotó: Sári Péter

A murva mindig nagyon jó élmény, így borzasztóan várom a versenyt. Szeretnénk sokat gyorsulni, mert még mindig sok van benne és bízunk Hevesi Norbiban, hogy jó ellenfél lesz és nagyokat tudunk majd meccselni. Jelenleg négy pont a lemaradásunk az ORC abszolútban, de nem fűzünk nagy reményeket hozzá, hiszen ezen a talajon a Mitsubishik ellen nagyon nehéz lesz, de szeretnénk egy jó eredménnyel zárni, hogy tovább növeljük a pontjainkat.”

A Veszprém Rallye vasárnap hét gyorsasági szakaszon kerül megrendezésre és több mint 120 kilométer megtétele után hirdetnek majd eredményeket.

Fotó: Sári Péter

Friss