2024. április 28. 11:51

KezdőlapORBCzékmány Norbert kimagaslott az ORB2 mezőnyéből a statisztikák alapján

Czékmány Norbert kimagaslott az ORB2 mezőnyéből a statisztikák alapján

-

Az idei bajnok Czékmány Norbert idén teljesen más utakon versenyzett, mint az ORB2-es riválisai, legalábbis a statisztikák alapján. 

Az idei ORB2-es szezon során hat versenyt rendeztek, melyeken a legtöbb alkalommal Czékmány Norbert tudott nyerni, háromszor nem talált legyőzőre. A további három verseny első helyén pedig hárman osztoztak, Baksai László, Zoltán Kevin és Lakatos Tamás is egy futamot zárt az élen. 

Ami a dobogós eredményeket illeti, már kiegyensúlyozottabb a statisztika, Czékmány Norbert és Zoltán Kevin is háromszor állhatott dobogóra, Baksai László, Szetei Norbert, a tavalyi bajnok, Kocsis Imre 2-2 alkalommal, míg Strider Zoltán, Geiger Máté, Molnár Zoltán, Fábián Donát, Lakatos Tamás és Görög Péter 1-1 versenyen zárt az első háromban. 

Fotó: Sári Péter

A legtöbb szakaszt is Czékmány nyerte, összesen nyolcat, majd Baksai László hét, Zoltán Kevin és Geiger Máté 5-5, Fábián Donát 4, Szetei Norbert és Strider Zoltán 2-2 szakaszt nyert. 

A versenyek élén is a legtöbb szakaszt Czékmány Norbert töltötte, összesen 13 szakaszon tudott vezetni, míg őt Fábián Donát és Geiger Máté 6-6, Baksai László 5, Zoltán Kevin és Strider Zoltán 2-2 szakasz után állt az első helyen.  

Fotó: Sári Péter

Friss