2024. május 02. 00:28

KezdőlapORBBalatonfüreden tartotta az RSB a 2023-as Díjátadó Gálát

Balatonfüreden tartotta az RSB a 2023-as Díjátadó Gálát

-

Pénteken este ünnepélyes keretek között díjazta az RSB a 2023-as bajnokságok legjobbjait, a balatonfüredi Díjátadó Gálán több versenyző is különdíjban részesült. 

December 8-án este rendezte az RSB a 2023-as év végi Díjátadó Gálát, melyen az idei szezon legjobb versenyzői mellett többen különdíjban részesültek. 

A HUMDA Országos Rally Bajnokság ORB1-es szezonja során abszolút bajnoki címet szerző Vincze Ferenc és Percze Nándor mellett az ORC-ben bajnok Bacsa Tamás és Hanyik Gergely, az ORB2-es bajnok Czékmány Norbert és Takács Gábor, valamint az ORB3-as bajnok Lenkey Ákos és Lenkey-Drótos Cintia párosok mellett díjazták a kategóriák legjobbjait, valamint a Rallysprint Bajnokság legjobbjait is. 

Különdíjban részesült Wirtmann Ferenc, aki 50 éve van jelen a magyar rallysportban, míg Percze Nándor az év navigátora lett, Salánki Gábort a rallysportért végzett munkájáért díjazták, a legtöbb szakaszgyőzelemért Csomós Miklós és Bán Viktor kapott díjat. 

Ugyancsak különdíjban részesítették Hadik Andrást és Kertész Krisztiánt, akik a Mitropa Kupa bajnoki címét nyerték, Ifj. Érdi Tibort és Kerék Istvánt a sikeres Historic Eb, valamint Kovács Antalt és Istovics Gergelyt a sikeres horvát szereplésért. 

Az év női versenyzője Zagyva Dorka lett. 

Friss