2024. április 28. 00:19

KezdőlapORBRuszó Krisztiánék szerint minden 2024-es ORB2-es versenyen a maximumot kell nyújtani

Ruszó Krisztiánék szerint minden 2024-es ORB2-es versenyen a maximumot kell nyújtani

-

Geró Gábor, Ruszó Krisztián navigátora bízik benne, hogy jól kezdik az ORB2-es szezont az Esztergom-Nyerges Rallyn, és már a szezonnyitótól a maximumot tudják nyújtani. 

Ruszó Krisztián és Geró Gábor tavaly az abszolút ötödik helyezéssel kezdték az ORB2-es szezont tavaly, majd év végén is ezt az eredményt sikerült elérniük, valamint megnyerték a Lada Kupát. Idén azonban már az ő Lada VFTS-ükre kerül a 201-es rajtszám, így szeretnének ismét bajnoki címet szerezni a ladások között, valamint az abszolút értékelésben is javítanának. 

“Idén is az ORB2 bajnokságára koncentrálunk, partnereink együttműködésével erre a versenysorozatra van lehetőségünk – mondta Geró Gábor navigátor a Rallycafe.hu oldalnak. – Egyébként is jól érezzük itthon magunkat, nem szerepel külföldi verseny a programunkban. Szeretnénk a szezon során előrébb lépni abszolútban, illetve a Lada Kupa bajnoki címet is szívesen megnyernénk ismételten! Sokan távoztak az éven az ORB2 bajnokság elejéből, viszont jönnek újabb fiatal, ismeretlen versenyzők is. Látva a nevezési listát, minden versenyen maximumot kell nyújtani, ha jó eredményt szeretnénk elérni! Az Esztergom-Nyerges Rallyra is így készülünk, szeretnénk minél előkelőbb helyen célba érni a hétvégén!” 

100-nál is több nevező az Esztergom-Nyerges Rallyn, az előfutókra is érdemes lesz figyelni

Geró Gábor elárulta, az autó már most is szinte a fejlesztés csúcsán van. 

”Úgy gondoljuk, a mi autónkon már sok mindent nem lehet fejleszteni. Ami újdonság bele kerülhetett eddig, mi azt már szinte kivétel nélkül kipróbáltuk, kisebb-nagyobb sikerekkel! A motorunk a Diósgyőri verseny után reviziós volt, ez el lett végezve a téli szünetben, egy nagyobb átvizsgálás történt, igazából a tavalyi üzembiztos állapotú versenyautóval fogunk indulni!” 

Friss