2024. április 27. 12:49

KezdőlapORBFogarasi Attiláék minél több magyar versenyen indulnának 

Fogarasi Attiláék minél több magyar versenyen indulnának 

-

Ifjabb Fogarasi Attila és Toloczkó Péter az Esztergom-Nyerges Rallyn kezdi az idei szezont, mely során minél több aszfaltos futamon szeretnének itthon indulni. 

Ifj. Fogarasi Attila és Toloczkó Péter tavaly mindössze két versenyen tudtak indulni Rally4-es Forddal, a Mecsek Rallyn megnyerték az ORB 2WD kategóriáját, a Győr Rallyn azonban műszaki hiba miatt nem tudtak célba érni. 

Fotó: Fogarasi Rally Team

Mivel a győri verseny óta sok idő telt el, a hétvégi Esztergom-Nyerges Rally tesztmezőnyében elsősorban a visszarázódáson lesz a hangsúly.  

100-nál is több nevező az Esztergom-Nyerges Rallyn, az előfutókra is érdemes lesz figyelni

“Itthon szeretnénk idén is versenyezni, teljes szezont nem tudunk vállalni, de minél több aszfaltos futamon ott szeretnénk lenni – mondta ifj. Fogarasi Attila a Rallycafe.hu oldalnak. – Nagyon régóta nem versenyeztünk ezért szeretnénk visszarázódni és tempósan autózni a hétvégi versenyen. Mivel nem megyünk teljes szezont, így év végi eredményben nem igazán gondolkodtunk. Felújítottuk a Fiesta motorját, cseréltünk és át néztünk jó pár alkatrészt, bízunk benne, hogy jól fog működni az autó. Köszönöm a csapat és a támogatóink segítségét, és köszönjük, ha szurkoltok nekünk a hétvégén!” 

Friss